De enda 4 riktiga sätten att tjäna pengar på Internet.

Visste du att jag tjänar pengar med den här bloggen? Inte stora summor, men tillräckligt för att betala för min whisky! (Jag dricker mycket)

När jag säger Det är de skeptiska. Det låter som” tjäna pengar på Z ‘Internet” är omedelbart förknippat med “bedrägeri”, “för bra för att vara sant”, ” Bluff »…

Och ändå är jag inte den enda!

Jag nämner ofta för människor John Lee Dumas webbplats som genererade $ 144,860. 50 i Maj ensam. Eller Pat Flynn ‘ s som vanligtvis gör mer än $ 75,000. 00 i månaden. Och Nathan Barrys en som tjänade 256 725 dollar 2013.

Var och en av dem använder ett av de 4 sätt som beskrivs i den här artikeln för att tjäna pengar på deras webbplats. Naturligtvis, efter att ha läst den här artikeln, kommer du också att kunna använda dem! Dessa tekniker är tillgängliga för alla.

Men jag måste varna dig! Att säga att detta är “lätta pengar” är i stor utsträckning överdriven. Om du vill ha ett enkelt sätt att tjäna pengar, gå till jobbet!

Vi kan inte heller säga att det är svårt att tjäna pengar. När webbplatsen är på plats kommer pengarna in på egen hand. Därför uttrycket “passiv inkomst”.

I själva verket är att tjäna pengar med Internet mer om tålamod och konsekvens än ansträngning och / eller färdigheter.

Om så få människor lever utanför sin webbplats, Det är helt enkelt eftersom de flesta Ger upp för tidigt, slut på andetag, och gå vidare.
NYTT: EBOOK OM INTÄKTSGENERERING

Jag gjorde nyligen en ebook som tar 4 tekniker för detta blogginlägg och förklarar hur man genererar$ 1000 per månad med teknikerna för detta blogginlägg. Ladda ner det genom att klicka på Nästa knapp:

Ladda ner ebook
tjäna pengar med adsense
Teknik # 1-tjäna pengar på din webbplats med Adsense (reklam)

År 2006 öppnade en man en blogg där han hävdade att han var en karikatyr av Steve Jobs: www.fakesteve.net/. alla älskar sitt innehåll! Objekten är roliga, välforskade och vinkeln är utmärkt. Faktum är att hans webbplats var så bra att den uppmärksammade New York Times!

Författaren gör sitt bästa för att vara anonym så länge som möjligt. Men i en artikel i n-Y Times lyfter Brad Stones slöjan på anonymiteten hos Daniel Lyons, författare till denna berömda blogg.

På dagen för publiceringen av artikeln i tidningen välkomnar webbplatsen mer än 500 000 nya besökare!

Daniel kunde inte tro sina ögon! Han skulle äntligen bli rik =D!

Hans lön? 100 dollar för dagen. 1 039,81 dollar i månaden.

AJ … inte så imponerande i slutändan! Killen hade miljontals besökare på sin webbplats och han kunde inte ens göra mer än någon kassör på McDonalds!

FakeSteveJobs kommenterade sedan:

“Jag lärde mig det hårda sättet att en blogg kan uppnå många fantastiska saker, men att göra mycket pengar gör det inte. »

I branschen uppfattas AdSense som en prank. Detta är det minst lönsamma sättet, men det är också det enklaste sättet att generera intäkter via sin webbplats. På mindre än två minuter kan du installera kodavsnittet på din webbplats och börja tjäna pengar.

För närvarande gör den här bloggen $ 20 per månad under AdSense… för att vara minst lönsam bör jag locka 150 gånger mer trafik eller … 1,8 miljoner besökare! Det är bara löjligt.

Och ändå, John Lee Dumas, en av de 3 ultras för rika webtrepreneurs som nämns ovan, tjänar pengar på reklam!

Självklart använder den inte AdSense! Han säljer direkt till företag han gillar, har ett intresse gemensamt med sin publik. På så sätt har det råd att sälja mycket högre CPM (kostnad per tusen visningar).

På min blogg tjänar AdSense mig om $ 1.25 från CPM. Vid försäljning till företag är det inte ovanligt att be om mellan $ 8 och $ 25. I den här takten tjänar en webbplats som mine $ 400 per månad-20x mer än med AdWords.

För att tjäna pengar på detta sätt måste du vanligtvis ha en webbplats med en bredare publik än min. Ex: en kändis blogg, mode, sport, etc.
Teknik # 2-Tjäna pengar på internet med försäljning av produkter
Sälj en produkt online via Tjanapengar.net!

Har du märkt att jag säljer meritförteckningar, guider och andra på min webbplats?

Din produkt behöver inte vara betong, fast. Numera kan man använda Gumroad att sälja nästan vad som helst på nätet på mindre än 5 minuter.

Jag tror ärligt att sälja digitala produkter är det bästa sättet att tjäna pengar på din blogg. Det är också på detta sätt som Nathan Barry gick för att tjäna så mycket pengar ($256,725. 00)! Han lanserade även en bok som förklarar hur man gör en massa pengar från att sälja en bok (ironiskt?).

Självklart är det inte bara bokförsäljning. Jag känner en fotograf som försörjer sig på att sälja sina foton som månadsabonnemang. En bra del av hans katalog är gratis och royaltyfri, jag uppmuntrar dig att gå och se hans webbplats här.

Och slutligen, om du vill sälja en fysisk produkt, hindrar ingenting dig!

Du kan använda Shopify eller WooCommerce för att skapa en webbutik. Om du inte vill behöva hantera leverans och hantering kan du ringa på så kallad DropShipper.

Jag känner personligen Doba, jag använde dem i 2007 när jag öppnade min webbutik på eBay. Facebook och Shopify integreras mycket bra.
Teknik # 3-sälja en tjänst
man retro service

Ett annat sätt att tjäna pengar på Internet är genom försäljning av tjänster. Oavsett om du är en grafisk designer, programmerare eller konsult, kan du göra en Business Map webbplats och locka lite trafik tack vare Google AdWords och Facebook-annonser.

Annars kan du göra som jag och blogg.

Genom att ha denna typ av webbplats kommer du att locka uppmärksamheten hos flera företag. Denna uppmärksamhet manifesteras ofta i arbetserbjudanden, partnerskapserbjudanden och kontrakt.

Selling service står för den stora majoriteten av de intäkter som genereras av min webbplats. Naturligtvis är det inte en “passiv” inkomst, men jag ville inkludera det i artikeln eftersom det verkligen är ett sätt att öka din inkomst via Internet.

Det finns dock också vad som kallas programvara som en tjänst (SAAS).

Du skapar programvara för att hjälpa människor och tjäna pengar under enstaka eller återkommande basis. Buffert eller Dashdetta är bra exempel.

Denna affärsmodell riktar sig mer till personer med en IT-bakgrund. Men ingenting hindrar dig från att anställa en utvecklarvän för att skapa programvaran för dig!