Hur fungerar en elektronisk cigarett?

Det finns flera typer och format av elektroniska cigaretter, med flera märken, färger, krafter och storlekar, men deras verksamhet är likartad i alla. Elektroniska cigaretter från VapeSweden.se, Jooz.se, dk.vape.se, Peoplesmoker.se och Ecigaretter.se! är vanligtvis indelade i: Starter kit eller Starter kit med bepansrade mod och sprejflaska; avancerade kit, med ombyggbar sprejflaska; professionell kit, med kraftfull mod och sprejflaska; och pod som är en kompakt och praktisk flytande förångare.
.

 • Moden är den enhet där förstärkaren och batterierna är anslutna, vanligtvis har den en kontrollpanel för att göra konfigurationen av din enhet.
  .
  mod vapokings, vaporizer vapokings, vape Brasilien
  .
 • Förstärkaren är den del av den elektroniska cigaretten eller flytande förångare, där du lägger e-vätskan, motståndet och bomull / spolhuvudet (färdigt motstånd). Variationerna av eliquid som stöds beror på varje tillverkare och modell.
  .
  vapokings sprejflaska
  .
 • Pod är kompakt förångare liknar den elektroniska cigaretten, och har skapats för rökare som vill komma in i vaping världen.
  .pod vapokings, elektronisk cigarett vapokings, tesla vapokings, tesla GG pod vapokings
 • Det finns också Elektroniska cigaretter allt i ett (allt i ett), där förstärkaren och moden är i samma kropp, och vanligtvis är batteriet förseglat, vilket har fördelen praktiken.
  .
  Den elektroniska cigaretten fungerar från det ögonblick det värmer upp atomizerns motstånd, som är täckt av en bomull som blötläggs i e-vätska, och med uppvärmning blir denna vätska till ånga, som kommer att sväljas av användaren, det finns ingen förbränning av material och inte heller förekomsten av skadliga föreningar för hälsan. Ändå kan du kolla hur förångarna av vätskor och örter fungerar, apparater som liknar elektroniska cigaretter, men med skillnaden i materialet som används i stället för eliquid från The Sweet Stuff, Tobac King, Tropic King, Twelve Monkeys, Vape Breakfast Classics, Vape Cocktails, Vape Fruits, VGOD Ejuice, Vikingen e-juice, Wild Roots & Zen e-juice .

Mer information:

Typer av förångare. Elektroniska cigaretter.

Gör elektronisk cigarett ont?
Viss forskning som gjorts i Europa och USA har visat att det finns mycket fler fördelar än skador vid användning av e-cigaretter. Detta beror på att de inte producerar rök, det vill säga för det mesta finns det ingen förbränning (förbränning), då produceras ånga, och också för att de inte erhåller kemiska föreningar, vilka är de största orsakerna till lungsjukdomar. I tillägg till detta, flytande här är några populära e-cigg från Vape.se nikotin och salt nikotin (Nic Salt), som är i form av nikotin är den mest använda i sprayer och är de mest flyktiga och snabb-absorberande, och tjockleken, nikotin som kommer direkt in i din kropp inte göra produktionen av kolmonoxid (co), vilket får dig att släppa för att bara ånga och avfall av propylenglykol, vegetabilisk glycerin, och aromer, och nikotin, för att vara helt absorberad av kroppen, det finns ingen anledning att orsaka ont för de som är runt omkring dig. Men det finns också fall där vissa människor väljer att använda e-vätskor utan nikotin, med hjälp av den elektroniska cigaretten endast för rekreation. Det är värt att komma ihåg att genom att använda en flytande förångare, upphör du att skada din hälsa och andra människors hälsa, och med den elektroniska cigaretten producerar du inte kolmonoxid, vilket orsakar cancer, och andas inte ut nikotin som den vanliga cigaretten, vilket inte skadar de människor du älskar.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.