Köpa ställbar säng eller inte?

Jag har länge funderat på att köpa en ny säng, men frågan är om det ska vara en ställbar säng eller en vanlig säng. Det som gjort att jag funderat på detta är att jag såg en hemsida som heter köp billiga ställbara sängar via sängar.com som har listat massa olika ställbara sängar. På deras hemsida hitta jag flera olika modeller av sängar som man kan höja och sänka huvud och fot del på.

Det som gjort att jag inte kunnat bestämma mig än är att det inte är så lätt att veta vad som är en bra säng, och vad som inte är en bra säng. Det jag tidigare har haft är både kontinentalsäng och vanlig ramsäng.

Varför ska man köpa ställbara sängar för då?

Ja det är här det blir svårt tycker jag, för jag vet inte helt klart själv. Jag har försökt att läsa på lite på internet om varför man ska köpa ställbara sängar, eller varför det bara skulle vara helt onödigt i vissa fall. Betalar man bara för massa onödiga funktioner är ju första frågan man naturligtvis ställer sig? Och det är en bra fråga då en ställbar säng kostar ofta ungefär dubbelt så mycket som en vanlig säng.

Men den största fördelen verkar vara att man alltid kan ställa in sängen till en position som alltid passar ens behov just den dagen, vilket du inte kan med en kontinentalsäng eller ramsäng.

Vart köper man en ställbar säng billigt då?

Titta runt lite på internet tycker vi är ett bra tips, som alla borde göra. På samlingsidor som stallbar.se finns det många olika modeller från flera olika sängbutiker både online och på fysiska butiker. Där kan du också lätt jämföra olika priser på olika modeller, och ofta också läsa kunders betyg och expert säng test.